Изберете услуга
Детска градина
Детска градина ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА часове: 210 часа

цена: 300.00 лв.
300.00 лв.


Преподавател
Екип от дипломирани педагози и специалисти (Детски учители, Логопед, Детски психолог, Педиатър, Треньори)
Притежават минимум образователна степен Бакалавър по специалностите - Предучилищна педагогика или Начална и предучилищна педагогика + допълнителни квалификации и опит по специалността.Те познават и обичат децата. Те са с доказан опит и истински професионалисти в своята работа . Подхождат с много внимание, любов и разбиране към нуждите на всяко дете по един различен и индивидуален начин. Защото всяко дете е специално и ние искаме да му осигурим наистина специална грижа и внимание! Те знаят как да накарат детето ви да се забавлява и в същото време да развиват и обогатяват знанията му.
 
ЗАПИШЕТЕ СЕ

ЧАСТНА ДЕТСКА ГРАДИНА 

за деца от 2 до 7 год

РАЗРЕШЕНИЕ ОТ МОН № РД 14-90 /14

1. Възпитанието и обучението  в детската градина се организират и провеждат по утвърдена програма в съответствие с  ДОИ (държавните образователни изисквания) за предучилищно възпитание и подготовка (от 2 до 7годишна възраст)

2. Детската градина издава удостоверения за завършена подготвителна група (5-7г), след преминалия етап на обучение.

Дори само за малко  време вашите деца  могат да общуват по един интересен, полезен и пълноценен за тях начин.  Забавляват се в игри и увлекателни занимания и в същото време научават повече и откриват света около себе с помощта на нашите професионалисти.

Ние от Детски клуб „Приятели” оправдаваме вече 8   години доверието на родителите и децата, с които работим. За нас най-важното нещо е грижата към децата и тяхното хармонично развитие в перспектива  - години напред.  

Защо го правим ли?

  • за   да усвоят умението да преценяват кое е  полезно и кое не чак дотам за тях;
  • за да се чувстват  уверени в себе си утре, когато  отидат на  училище, в университета, на работа…. в общуването си с колегите, а дори и в съвсем непринуден разговор с приятели, които сами са избрали;
  • за да могат  да откриват истински приятели,  такива които  не са забравили да бъдат  хора!

 

За нас всяко дете е един уникален  и особено интересен свят. Нашата цел е то да получи необходимите условия за развиването на потенциала му, така че у него да се формира знаеща и можеща творческа личност.

Заповядайте всеки ден от понеделник до петък  

Целодневна детска градина:  от 8.00 до 18.00 ч.
Полудневна детска градина:  от 8.00 до 13.00 ч.

ПРОМО Цени - до 20.04. 2018г

Такса за обучение Цял ден  Половин ден 

ДЕТСКА ГРАДИНА

300лв/ вместо 450лв

     200лв/ вместо 28

ЗАНИМАЛНЯ ЗА УЧЕНИЦИ

198лв/ вместо 330лв

150лв/вместо 220лв

Такса за храна:

цена за 1 детско меню ( закуска + обяд - супа, основно ястие, десерт) -            5лв